top of page

Zgodba o naši znamki in izdelkih PlanToys

  • Facebook Social Icon

MODRO d.o.o., podjetje za trgovino in zastopanje je bilo ustanovljeno leta 1998. Pod lastno blagovno znamko MODROigranje izdelujemo otroška igrala ter zastopamo blagovni znamki PlanToys in Proludic. Izdelke zaznamujejo kvaliteta, filozofija trajnostnega razvoja, varnost in domišljeno oblikovanje. Trenutno najmlajši "družinski član", PlanToys, je prepričal s svojo vizijo in izdelki.


 Mednarodna skupina oblikovalcev je usmerjena k razvoju inovativnih in didaktičnih igrač, ki spodbujajo domišljijo in osebni razvoj. Ponašajo se, da so bili med prvimi, ki so za proizvodnjo igrač uporabili predelan les kavčukovca in da imajo lasten 25 ha velik nasad tega tropskega drevesa.
Ob vzdrževanju visoke kvalitete in varnosti pri ustvarjanju igrač se PlanToys se zavzema za zmanjševanje vpliva na okolje s svojimi strogimi postopki, ki vodijo do dobrih okoljskih in družbenih praks. So zagovorniki zero waste filozofije in pri njihovih izdelkih ne boste zaseledili plastike (kot embalažo uporabljajo karton, recikliran papir in bombaž).
PlanToys igrače omogočajo otrokom učno izkušnjo "tukaj in zdaj".

Izdelki PlanToys so narejeni iz kavčukovcev, ki ne proizvajajo več lateksa. Les se suši naravno, brez uporabe kemičnih sredstev. Pri izdelavi se uporablja certificirano E-Zero neformaldehidno lepilo, organski pigment, barve na osnovi vode, recikliran papir, pri tisku pa se uporablja sojino črnilo.

 

PlanToys je za nekatere svoje izdelke prejeli številne mednarodne nagrade. Če naštejemo le nekatere, so te:
- Reddot Design Award, Nemčija,
- Parents' Choise Gold, ZDA,
- The Gold Toy Award, Velika Britanija,
- Good Toy Award by Parents Magazine, Velika Britanija,
- Good Toy Award by Good Toy Association, Japonska,
- Good Toy Award, Tajska,
- Parents a Choisi, Francija,
- The Belgian Toy of the Year, Belgija,
- ...

 

Trenutno so izdelki na voljo neposredno na naslovu Draga 1, 1000 Ljubljana oziroma prek spletnega obrazca ali našega e-mail naslova, kmalu pa bo vzpostavljena tudi mreža fizičnih in spletnih trgovin. Točke, kjer bodo zastopane igrače in igrala PlanToys, bodo sproti objavljene tudi na tej strani.

Trenutno je nekaj naših igrač dostopnih v naslednjih spletnih trgovinah:

 

http://trgovina.montessoridoma.si

https://www.vlakec.si/catalogsearch/result?q=plantoys

 

Cene izdelkov, ki jih najdete v naši ponudbi, so priporočene prodajne cene in vsebujejo DDV. Za naročila pišite na modro.igranje@modro.si.

Sledite nam lahko tudi na 

  • Facebook Social Icon
bottom of page