top of page

PARKETI

LAMINATI

PLUTA

VINILI

* Meister  >>

* Junckers >>

TEKSTILNI PODI

* Anker  >>

* Fletco >>

SAMORAZLIVNI TLAKI

* Bsw >>

* Epi  >>

IGRALA in VAROVALNE 

PODLAGE

* Proludic  >>

* Bsw >>

anker
bergo
bsw

ANKER

Kolekcija tekstilnih talnih oblog predstavlja najširšo paleto proizvodov tako v TUFTING tehnologiji kot tudi v tehnološko najzahtevnejšem načinu tkanja WILTON-JACQUARD.

Kjer se zahteva visoko kvalitetne in trajne rešitve tekstilnih tlakov z individualnimi zahtevami glede vzorcev in barv, je 150 let tradicije ANKER proizvodov najboljša garancija.

 

> Preverite več...

BERGO

Bergo je vodilni svetovni proizvajalec večnamanskih talnih plošč. Narejene so iz ekološko prijaznega recikliranega UV odpornega PP kompozita, različnih oblik in velikosti. Bergo plošče se uporabljajo na športnih  igriščih (stalnih ali začasnih), ladjah, prireditvah, javnih površinah, doma (terase, garaže, ...) ...

 

> Preverite več...

BSW

Regupol® je kombinacija gumastega granulata oziroma vlaken ter poliuretanskih vezi. Rezultat je izdelek s trajno elastičnostjo, dolgo obstojnostjo in odpornostjo na mehanske obremenitve ter izredno zvočno izolacijo.

Uporablja se na atletskih stezah, nogometnih igriščih, streliščih, tenis igriščih, telovadnicah, ostalih športnih objektih, otroških igriščih ...

 

> Preverite več...

EPI

Eden vodilnih proizvajalec celovitih sintetičnih talnih sistemov in različnih vrst poliuretanskih in epoksi tlakov. EPI Design je del skupine EPI v Houten, Nizozemska. Z več kot dve desetletji izkušenj v razvoju sintetičnih talnih oblog EPI razume potrebe in rešitve tako javnih kot zasebnih investitorjev.

 

> Preverite več...

FLETCO

Danski proizvajalec visoko kvalitenih tekstilnih talnih oblog. Poudarek je na proizvodnji tkanih (woven) rol in plošč. Svojo kvaliteto dopolnjujejo s sodelovanjem s svetovno priznanima oblikovalcema kot sta Philippe Starck in Sebastian Wrong. 

 

> Preverite več...

JUNCKERS

JUNCKERS je vodilni proizvajalec masivnih panelnih parketov. Danska kvaliteta in oblikovanje še poudarjata karakteristike njihovih izdelkov. Parketi so namenjeni tako individiualnim strankam kot javnim objektom. V kombinaciji s patentiranim sistemom elastične podkonkonstrukcije pa so primerni za športne dvorane namenjene najvišjemu nivoju igranja (imajo certifikate športnih zvez FIBA, IHF, WSF, BWF, EN14904, ...).

 

Parketi:    > Preverite več...

 

Športni parketi:   > Preverite več...

KINGSPAN

KINGSPAN je vodilni svetovni proizvajalec dvignjega tehničnega poda (DTP), ki za svoje produktne sisteme ponuja 25 letno garancijo. DTP se uporablja v računalniških in informacijskih prostorih, kongresnih prostorih, poslovnih stavbah s sistemomm talnih strojnih instalacij, ....

 

> Preverite več...

MEGAWOOD

Vodilni evropski proizvajalec kompozitnih podnic. Masivne podnice so narejane iz 75% lesa nordijskih iglavcev in 25% čistih polimerov (vezivo). Podnice Megawood so zaradi polne strukture veliko bolj stabilna in odporna od WPC podnice z votlo strukturo. Kvaliteto svojih izdelkov zagotavljajo s certifikati ISO9001, ISO 50001, EN 71-3, PEFC in HOLZWERKSTOFFE.

 

> Preverite več...

MEISTER

Meister je vodilni nemški proizvajalec panelnega parketa, laminatov ter talnih oblog iz plute in vinila. Poleg talnih oblog ponuja tudi stenske panele skupaj z razsvetljavo in zaključne letve. 

Celovita linija izdelkov Meister omogoča optimalne rešitve za tla, stene in stropove. Vsi izdelki sledijo vrednoti: lepa oblika in visoka kvaliteta, 100% izdelano v Nemčiji.

 

> Preverite več...

PROLUDIC

Eden vodilnih evropskih proizvajalcev visoko kvalitetnih otroških igral, ki ima 25 letne izkušnje na področju oblikovanja otroških igral in opreme ter načrtovanju otroških in športnih igrišč. Kreativnost, znanje in izkušnje nam omogočajo ustvarjanje edinstvenih rešitev, ki jih lahko preverite na več kot 65,000 otroškimi igrišči po vsem svetu. Vsa igrala so narejena v skladu s standardom EN1776. Proludic zagotavlja 2-25 letno garancijo.

 

> Preverite več...

TOPFLOOR

Enood vodilnih italijanskih podjetij za proizvodnjo dvignjenega tehničnega poda. Predvsem se izdelki Topfloor uporabljajo v tehnoloških in informacijskih podjetjih kjer se velikokrat dostopa do instalacij. Zaradi sistema DTP je dostop do njih enostaven in hiter. 

 

> Preverite več...

Please reload

epi
fletco
junckers
kingspan
megawood
meister
proludic
topfloor
bottom of page