top of page
PODNICE

Program MODROnatura združuje privlačen dizajn, tople naravne tone, prednosti kompozitnega materiala in pameten sistem
podkonstrukcije za trajnostne terase z dolgo življenjsko dobo. MODROnatura je lesni material brez PVC-ja proizveden v Nemčiji.

 

Naravni material les se v patentiranem proizvodnem postopku združuje z okolju prijaznimi polimernimi vezivi in aditivi. Material MODROnatura je odobren tudi za izdelavo otroških igrač. Ker vsebuje do 75 % naravnih vlaken, ima zelo trdo površino in majhne temperaturne raztezke.

SON

zgledujemo se po naravi

podrobnosti

VAL

nežni morski valovi

podrobnosti

LUN

klasična trendovska podnica

LUN

klasična trendovska podnica

podrobnosti

LUN max

masivna in minimalistična

podrobnosti

SON

Terasna podnica MODROnatura SON prepriča s svojo igro barv, ki ji ni para. Podnica s svojo širino 193 mm in ozkim 5-milimetrskim utorom deluje proporcionalno in harmonično. Les je v ospredju in občuten, saj dosega delež lesnih vlaken v materialu do 75 %. Podnica SON je na voljo v rjavi in sivi barvi in bo gotovo primerna tudi za vaš vrt.

Podnica 16 x 193 mm
Površina: reliefna z večbarvnimi tokovnicami ali polirana
Barvi: rjava in siva
Dolžina: 300 cm in 400 cm
Širina utora: 5 mm (±0,5 mm)

rjava

Anchor 1

siva

Terasna podnica MODROnatura VAL ima posebno površino z dinamičnimi valovitimi strukturami. Mehki valovi ji dajejo izrazit lesen značaj. Vsaka podnica je edinstvena, saj so vzorci na njih naključni. Za terase, izdelane iz teh podnic, se bodo odločili pravi individualisti z velikimi ambicijami. 193 mm široka podnica je na voljo v grafitni in terra barvi.

Podnica 16 x 193 mm
Površina: reliefna ali fino narebrena
Barvi: terra in grafitna
Dolžina: 300 cm in 400 cm
Širina utora: 8 mm (±0,5 mm)

VAL

terra

grafitna

Anchor 2

LUN

Arhitekti, oblikovalci in kupci so si edini: ta podnica se prilega povsod, najsi gre za kubistično mestno vilo, klasicističen balkon ali mediteranski vrt. Ožlebljena oziroma narebrena površina podnice MODROnatura LUN ima optimalno razmerje med globino in širino. Oblikovana je po pravilu zlatega reza, zato je zelo konkretna, obenem pa tudi vzbuja čustva. Na voljo je v dveh širinah ter v grafitni in terra barvi.

Podnica 16 x 163 mm
Površina: fino narebrena ali ožlebljena
Barvi: terra in grafitna
Dolžina: 300 cm in 400 cm
Širina utora: 8 mm (±0,5 mm)

terra

grafitna

Anchor 3

LUN max

Podnica 19 x 193 mm
Površina: gladka ali ožlebljena
Barvi: terra in grafitna
Dolžina: 400 cm
Širina utora: 8 mm (±0,5 mm)

Najbolj masivna podnica od vseh iz programa MODROnatura  podnica LUN max je s svojo globlje ožebljeno površino še posebej primerna za ob bazenih 

in  ostalih mokrih površinah, kjer je prisotna večja količina vode. Omogoča hitro odvodnjavanje in suho površino. Gladka stran podnice pa bo verjetna izbira pri oblikovanju minimalističnega okolja.

terra

grafitna

Anchor 4
bottom of page